HighlightsFeature filmsTelevisionTitle designBackstage

Vacature allround Office Manager / Assistant (m/v), 40 u/week

Terug naar Backstage

  Planet X is een creatieve visual effects studio in Amsterdam.
  Voor de coördinatie van de vele gevarieerde werkzaamheden die bij een visual effects studio komen kijken, zoeken we voor onze studio een allround Office Manager om de dagelijkse gang van zaken in goede banen te leiden.

  Je bent de spil van onze studio.
  Je toont initiatief, houdt van vooruit denken, ontzorgen en regelen. Je bent onderdeel van een team met korte lijnen, open cultuur en een platte hiërarchie. 

  Functieomschrijving
  Office management:
  Je speelt een centrale rol in de dagelijkse gang van zaken, naar buiten toe, maar ook intern. Je denkt daarbij vooruit èn aan alle details. Je zorgt dat iedereen wordt voorzien van nuttige mededelingen.

  Je beantwoordt de telefoon, ontvangt relaties, planned afspraken in, houdt de voorraad bij (lunch, kantoorbenodigdheden, enz). Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse lunch en facilitaire zaken.

  Je hebt 'hands-on' mentaliteit, je ziet werk liggen en pakt dit zelfstandig op. Je handelt vlot dingen af en hebt oog voor detail. Je hebt gevoel voor hospitality en je draagt zorg voor een nette studio die te allen tijde 'client walk in' proof is; je doet gedurende en eind van de dag een rondje zodat de studio er altijd netjes uitziet.

  Daarnaast verwerk je de administratie (Exact Online) en voer je betalingen uit.

  Productionele/redactionele werkzaamheden:
  Je bereidt meetings voor, houdt de website up-to-date, schrijft mogelijk teksten voor de website en social media, je houdt uitzendingen en premieres van producties waar we aan mee werken in de gaten en planned social media posts in, je boekt tickets en hotel voor werktripjes;

  Je verzorgt personeelszaken (aanmelden salarisadministratie, verzekeraar, arbo), en houdt ziekte- en verlofverzoeken en statussen bij. 

  Daarbij komen zo nu en dan diverse losse verzoeken, van overzichten tot inventarisaties, mailings, planningen, etc. langs. Je weet bij de werkzaamheden waar je verantwoordelijk voor bent de juiste prioriteiten te stellen.

  Profiel
  – HBO werk- en denkniveau;
  – Communicatief sterk en georganiseerd;
  – Proactief, je denkt na over de volgende stappen;
  – Ondernemend, zelfstandig en flexibel;
  – Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  – Woonplaats binnen een straal van 25 km van Amsterdam.

  Pre
  – Rijbewijs B en auto;
  – Techniek schrikt je niet af;
  – Gevoel voor teksten, juiste toon in communicatie;
  – Affiniteit met (NL) films en series, het (post)productieproces;
  – Je vindt het niet erg wanneer het tijdens de lunches regelmatig over software (nerdtalk!), tv series en films gaat. 

  Wij bieden
  – Een functie waarbij je zelfstandig aan de slag kan waarbij eigen inbreng en ideeën gewaardeerd worden;
  – Een werkomgeving met enthousiaste, creatieve en gepassioneerde collega’s;

  Stuur je sollicitatie uiterlijk 3 juni via ons online formulier.

  Voor meer informatie over Planet X, kijk op onze website: www.planetx.nl / Instagram: @planetx_vfx

  Application Form

  Sinds 2005 maken wij visual effects voor Nederlandse films en televisieseries en de afgelopen jaren trekken ook internationale producties steeds meer aan. Tot de portfolio van Planet X behoren 'Bankier van het Verzet', 'Borgman', 'Schneider vs Bax', 'Publieke Werken' en de televisieseries 'Overspel', 'Klem', 'Hoogvliegers' en de eerste Nederlandse Netflix Original 'Ares'.

  Momenteel werkt de studio aan grote (inter)nationale producties zoals onder andere 'Vliegende Hollanders', en de nieuwe Alex van Warmerdam 'Nummer 10'.

  Planet X groeit gestaag en begin 2019 zijn we binnen Amsterdam verhuisd naar een grotere locatie, een 400m2 studio in Amsterdam Oost. Meer over de nieuwe studio